Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Teleskopska aluminijum drška trodelna 6 m

Pakovanje: komad
Šifra: C01-AF05010

Teleskop sa telom od aluminijuma, koje je lakše od standardnog čeličnog a pritom ima veću čvrstinu, što ga čini idealnim za profesionalnu upotrebu.

Drška teleskopska aluminijumsaka lagana, olakšava brisanje nedostupnih visokih površina.
Drška za kvalitetno i profesionalno čišćenje zidova i staklenih površina.

Ključne Karakteristike:

  • Ključne KarakteristikeDomet do 6 metara: Sa impresivnom dužinom od 6 metara, ova drška omogućava lako čišćenje teško dostupnih mesta, kao što su visoki prozori ili plafoni.
  • Lagana i Čvrsta Konstrukcija: Izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma, ova drška je istovremeno lagana za rukovanje i dovoljno čvrsta da izdrži intenzivnu upotrebu.
  • Trodelna Modularnost: Jednostavno podešavanje dužine u tri segmenta omogućava prilagodljivost različitim zadacima i visinama.
  • Kompatibilnost sa Dodacima: Savršeno se uklapa sa našim Ručnim Brisačem ProzoraPeruškama za Skidanje Paučine i Kombinovanim Peračem/Brisačem Prozora, čineći je svestranim alatom za čišćenje.


Naša Teleskopska Aluminijumska Drška Trodelna 6 m je neophodan alat za svakog profesionalca u čišćenju, kao i za svako domaćinstvo koje teži savršenoj čistoći. Uz ovu dršku, čišćenje postaje efikasno, brzo i sigurno, čuvajući vaše noge čvrsto na zemlji dok vaši prozori i tavanice zablistaju.

2500,00 RSD bez PDV-a (3000,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".