Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Kombinovani perač/brisač prozora

Pakovanje: komad
Šifra: C01-AF06003

Upoznajte savršenog partnera za besprekorno čiste prozore - naš Kombinovani Perač/Brisač Prozora. Ovaj inovativni alat dizajniran je da maksimalno pojednostavi i ubrza proces čišćenja prozora, kombinujući dve funkcije u jednom praktičnom uređaju.

Ključne Karakteristike:

  • Dvostruka Funkcionalnost: Sa jedne strane, mekana i apsorbujuća spužva efikasno uklanja prljavštinu i masnoće sa prozorskih površina. Okrenite alat, i na drugoj strani se nalazi gumena brisačica koja uklanja višak vode, ostavljajući prozore kristalno čistim bez tragova.
  • Jednostavna Upotreba: Dizajniran za lako prebacivanje između perača i brisača, ovaj alat omogućava brzo i efikasno čišćenje bez potrebe za promenom alata.
  • Kompatibilnost sa Teleskopskim Drškama: Idealan za upotrebu sa našim teleskopskim drškama različitih dužina (1.2m, 2.4m, 3.6m, 4.5m, 6m, i 9m), što omogućava lako čišćenje prozora na visokim i teško dostupnim mestima.
  • Izdržljiv i Dugotrajan: Napravljen od kvalitetnih materijala, ovaj alat je dizajniran da izdrži i omogući dugotrajnu upotrebu.

Ovaj kombinovani alat je idealan za profesionalne čistače prozora, kao i za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima. Njegova sposobnost da se prilagodi različitim visinama čini ga savršenim za čišćenje prozora u stambenim i poslovnim objektima, školama, bolnicama, i drugim visokim zgradama.

Sa Kombinovanim Peračem/Brisačem Prozora, čišćenje prozora postaje brzo, lako i efikasno. Ovaj alat ne samo da štedi vreme, već i omogućava postizanje besprekornih rezultata bez napora i neugodnosti koje sa sobom nose tradicionalni metodi čišćenja prozora. Bilo da se radi o visokim poslovnim zgradama ili prozorima vašeg doma, naš kombinovani perač/brisač je alat koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za čišćenjem prozora.

Dimenzija 40 cm
750,00 RSD bez PDV-a (900,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".