Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

O nama

Assist-Trend Krisshygien doo radi i posluje već 11 godina. Prevashodni cilj firma je snabdevanje privredno-ugostiteljskog sektora higijenskim papirima, hemijskim proizvoda, oprema za čišćenje, kao i kompletna izgradnja higijenskih sistema, sistema za održavanje čistoće. U pripremi Naše ponude rukovodimo se visokim kvalitetnim zahtevima i potrebama Naših klijenata, povoljnim odnosom cena-kvalitet, bilo da su u pitanju higijenski papirni proizvodi, dispenzeri, HACCP kompatibilne hemikalije ili opreme za čišćenje. U cilju što stručnijeg korišćenja Naših proizvoda, pružamo usluge kao što su ugradnja dizpenzera hemikalija, stručno higijensko savetovanje.

Sedište firme je u Kanjiži,a naše kupce u ceo zemlji uslužujemo putem naših ogranci u Beogradu i u Novom Sadu. Kontinuirano snabdevanje nam obezbeđuje naše centralno skladište u Kanjiži, veličine od 2000 m2. Smatramo važnim, da naši partneri dobiju kompletnu uslugu, koju osigurava široka mreža naših sopstvena vozila kojima robu partnerima dostavljamo u roku od 48 sati. Našim kupcima na usluzi stoji 4 prodavaca koji se konstantno usavršavaju i koji su upoznati standardom HACCP-a.

Stručnim savetima pomažemo u odabiru najboljeg higijenskog rešenja. Preko Naše razvijene logističke mreže vršimo isporuku robu na kućnu adresu. U našoj ponudi možete naći i hemikalije i papirnu galanteriju za sanitarne čvorove, kuhinjsku higijenu, sredstva za čišćenje i četke. Naša kompanija radi po ISO 9001:2001 standardu, koji se odnosi i na poslovanje sa papirnom galanterijom, hemijskim proizvoda, sredstava za čišćenje.

Naša ponuda je kompletna higijenska rešenja, od planiranja do isporuke i stručno savetovanje. U naš asortiman mogu da se nađu brendovi kao što su Sutter, Bulkysoft, Tork, Paperblu, Duni i Trend stim da firmi jako važna konstantna inovacija, proširenja asortimana novim proizvodima i nuditi proizvode koje čuvaju životnu sredinu.

Bitna nam da naši partneri mogu da daju svoje porudžbine preko interneta, odnosno da imaju priliku online preko našeg portala od kuće da naručuju željeni proizvod. Stoga isporuka brza i tačna, firma želi da i time da se poveća zadovoljstvo cenjenim kupcima, a ne samo kavalitetom proizvoda i povoljnim cenama. Naši partneri se većinom, zbog kvaliteta pružanih usluga, fleksibilniosti i široke ponude higijenskih rešenja odlučuju za Nas.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".