sr hu
A kívánságlista üres.
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0,00 RSD
Összesen:
0,00 RSD ÁFA nélkül
0,00 RSD ÁFÁ-val
Kosár

Rólunk

Az Assist-Trend Krisshygien doo cég 2007-ben alapult, legfőbb célja a vendéglátóipar, a közületek, és termélési egységek teljeskörű higiéniai ellátása. A termékporfóliónkban megtalálhatóak a papír-, a vegyitermékek, és takaritóeszközök széles választéka. Törekszünk a magas minőségi követelményeknek és ügyfeleink igényeinek eleget tenni. Fontos szempont cégünk számára, hogy a legkedvezőbb ár és érték arányú termékeket ajánljuk vevőink számára. Szolgáltatásaink tartalmazzák még a kiszállitást, vegyszer adagolók telepitését, és higéniai szaktanácsadást.

A cég telephelye Magyarkanizsán van, ahol egy 2000 m2-es raktárhelyiség áll rendelkezésre. A kiszállítás gyors teljesítését ezenfelül segíti, további két kirendeltségünk, Belgrádban és Újvidéken, és a mintegy 10 autóból álló gépjármű parkunk. A vevőink rendelkezésére áll négy képzett üzletkötőnk és tanácsadónk, akik a HACCP előirások ismeretét is az évek alatt elsajátították. Tanácsainkkal segítünk kiválasztani a legjobb higiéniai megoldást a tervezéstől a kivitelezésig.

Cégünk termékei olyan ismert és vezető papíripari, illetve tisztítószer és eszközgyártó cégeitől származnak, akiknél a minőség állandó és megbizható. Márkáink többek között: SutterBulkysoftTorkPaperbluDuni és Trend. Külföldi beszállítói kapcsolataink több év alatt fejlődött ki, ami lehetőséget ad, hogy a legkedvezőbb árakon szerezzük be termékeinket, továbbá, hogy a folyamatos innovációkat, és a világban zajló trendeket kövessük. A belföldi beszállítóinknál elért mennyiségi kedvezmények is a kedvező árakat eredményezik. Árainkat vevőink megelégedésére sikerül alacsonyan tartanunk.

A nemrégiben fejlesztett weboldal lehetőséget ad arra, hogy vevőink áttekinthetően és rövid idő alatt is leadhassák rendeléseiket, ennek eredményeképpen fokozni tudjuk a gyorsaságot és pontosságot. Partnereink többsége a nyújtott szolgáltatások minősége, rugalmassága és a hatékony higiéniai megoldások miatt választ bennünket.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.