Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Industrijski Ubrus "BIG BLUE 1000" plavi, 3sl, mix. celuloza B38S1000 1/1

Pakovanje: pak (1 rolni)
Šifra: B38S1000BH37/1
a sticker system papir 3sl kek bold papir tekercs lapszam 1000

Paperblu "Big Blue" je veoma koristan i raznovrstan proizvod za čišćenje. Ova industrijska plava rolna pruža izuzetnu upijajuću sposobnost koja omogućava brzo i efikasno apsorbovanje prolivenih tečnosti i održavanje čistog i bezbednog radnog okruženja. Sa svojim izdržljivim karakteristikama, ova rolna je namenjena za zahtevnu industrijsku upotrebu, bez rizika od cepanja ili raspadanja tokom upotrebe.

Pored toga, Paperblu "Big Blue" je dizajniran da bude bez dlačica, što obezbeđuje čistoću i preciznost tokom čišćenja, posebno u osetljivim oblastima. Ova rolna takođe je otporna na rastvarače i hemikalije, što omogućava bezbedno i efikasno korišćenje u raznim čišćenjima sa različitim supstancama.

Ovaj proizvod je izuzetno ekonomičan zahvaljujući velikom broju listova u rolni, čime se smanjuje potrošnja i otpad. Sa perforacijom na rolni, Paperblu "Big Blue" pruža jednostavno cepanje listova na željenu veličinu, što ga čini prenosivim i praktičnim za radnike.

Sa tri sloja, ovaj proizvod pruža dodatnu snagu i upijajuću moć, što ga čini svestranim za različite zadatke, uključujući brisanje mašina, čišćenje prolivanja, uklanjanje masti i ulja, sušenje ruku i opšte čišćenje. Paperblu "Big Blue" je nezamenljiv alat za održavanje čistoće i efikasnosti u industrijskim okruženjima.

Vrsta papira mix-celuloza
Boja plavi
Dimenzija lista 34 x 37 cm
Dužina 340 m
Broj sloja 3
Pakovanje 1 rol/pak
Gramaža 3x17 g/m2
Prečnik rolne 34 cm
Visina rolne 37 cm
3500,00 RSD bez PDV-a (4200,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".