Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

CIS Sontara® Antistatički industrijski papirni ubrus, 72 g/m2, 400 listova, 152 m, beli

Pakovanje: pak (2 rolne)
Šifra: 140-012-17092
papir 1sl kek bold papir rolni zsak angy tekercs 2x1 tekercs lapszam 150

Predstavljamo vam papirnu rolnu koja je ANTISTATIČKA, deo Sontara® porodice proizvoda koju je razvio DuPont™, a kasnije je postala vlasništvo Jacob-Holm kompanije. Ova rolna predstavlja ultimativni izbor za industrijsko brisanje i posebno je korisna u automobilskoj industriji.

Sa belom bojom i materijalom težine 72 g/m2, ova rolna pruža izvanrednu trajnost i performanse. Posebna tehnologija hidro-tkanja omogućava formiranje materijala Sontara® visokim pritiskom vode, čime se uklanjaju sve slabe vlakna, čineći minimalno stvaranje površinskih vlakana. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, materijal ne sadrži veziva, impregnirane hemikalije ili dodatke, pa nakon čišćenja oni ne ostaju na površini. Može apsorbovati do pet do sedam puta svoje težine, što znači 0,7 litara tečnosti po kvadratnom metru. Može se koristiti čak nekoliko puta, čime štitimo našu okolinu. Zahvaljujući svojoj beloj boji, vlaga i prljavština su jasno vidljivi.

Dvostrane Sontara® krpe imaju grubu površinu koja se koristi za uklanjanje tvrdokornih nečistoća, lepka, mastila, boje, ulja i dima. Glatkom stranom možete površinu očistiti do sjaja. Takođe je savršeno pogodna za ručne polirne zadatke. Polirna pasta se zadržava u rebrastim delovima i može se stoga izuzetno dobro i ravnomerno naneti na površinu. Ova rolna predstavlja odlično rešenje u proizvodnji automobila, pružajući visok nivo performansi i efikasnosti.

Vrsta papira celuloz i polietilen
Boja beli
Dimenzija lista 38 x 30 cm
Dužina 152 m
Broj sloja 1
Broj lista 400
Pakovanje 2 rolna/pak
Gramaža 72 g/m2
13000,00 RSD bez PDV-a (15600,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".