Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Čišćenje podna površine

Naljbolja rešenja!

Mi smo eksperti za čišćenje površine. Možemo dati savete vezano za tehnologiju svakodnevnog pravilnog čišćenja površine i podova. Pridrižavanje istih, može da se sačuva pod i površina u orginalnom stanju, pored toga čuva se i lepota površine, pa čak i finansiranje održavanja instituta, restorana, privatne kuće može da se smanji na dugom stazu.

Proizvodi, koji su specifični za čišćenje površine i podova su Sutter proizvodi, koji su izuzetno kvalitetni, na jednostavan način se deluju i daje lepotu površina. Sutter proizvodi znači dobro rešenje, jako preporučujemo.

Za svakodnevno čišćenje podove preporučujemo proizvod Sutter Zero Apple Ecolabel, koji je jedan koncentrovani preparat sa mirisom zelene jabuke i koji je univerzalni višenamenski detergent. Znači kome treba jedna univerzalni deterdžent s lakoćom može da koristi ovaj proizvod za čišćenje površine.

Ukoliko su keramičke pločice ili mermer u pitanju što se tiče poda, može da se koristi Sutter Terso, koji ne peni se, ima prijatnog mirisa i žute boje. Ovaj koncetrat je visoko efikasno za čišćenje svih perivih površina.

Protiv klizanja postoji sredstvo iz porodice suttera, a to je Sutter Azzurro. To je jedan plavi koncetrat koji se ne peni. Ovaj sredstvo dobar je za svakodnevno čišćenje i održavanje poda.

U slučaju kad na podu je laminat, linoleum ili je od drva, obavezno koristiti beli tečnost koji se zove Sutter Singular. To jedno univerzalno sredstvo za čišćenje poda i poliranje, odnosno održavanje poliranih podova.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".