Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

V-Screen Ocean Spray mrežica za pisoar

Pakovanje: pak (4 komad)
Šifra: V-Screen Beli

Osveživač Wc Šolje - Svežina sa Mirisom Okeana

Sada možete uživati u svežem mirisu okeana uz V-Screen® Osveživač Wc šolje. Ovaj proizvod osvežava i održava higijenu vašeg toaleta, a dostupan je u paketu od 4 komada radi dodatne praktičnosti.

Osetite Osvežavajući Morski Bris. Koristite osveživač wc šolje sa mirisom okeana i doživite osećaj svežine i čistoće svaki put kad koristite toalet. V-Screen® osveživač donosi prijatan miris okeana, ali i čuva higijenu i svežinu u vašem wc-u.

  • Efikasna Zaštita i Jednostavna Zamena: V-Screen® se postavlja iznad odvoda ili u pisoar i funkcioniše kao pouzdana mreža za hvatanje različitih otpadaka, uključujući cigarete, papir i druge ostatke. Zamena je brza i jednostavna zahvaljujući praktičnoj ručki na svakoj mrežici, što štedi vaše vreme i novac.
  • Dizajn Za Higijenu i Čistoću: Jedinstveni dizajn V-Screen®-a sprečava neželjeno prskanje i održava područje oko pisoara čistim i suvim, čineći vaš toalet prijatnim i higijenskim prostorom.
  • Isplativo Rešenje za Vaš Budžet: Pored očuvanja higijene, V-Screen® je i isplativo rešenje koje vam pomaže da uštedite novac i izbegnete probleme sa zagušenim wc šoljama. Zaboravite na skupe popravke i neugodna iznenađenja.
  • Higijenska i Sigurna Instalacija: Svaka V-Screen® mrežica isporučuje se sa zaštitnom rukavicom, osiguravajući higijensku i sigurnu instalaciju i uklanjanje. Vaša bezbednost i komfor su nam na prvom mestu.

Uzmite kontrolu nad higijenom i svežinom u vašem toaletu uz V-Screen® Osveživač Wc šolje sa mirisom okeana. Poboljšajte korisničko iskustvo i učinite svoj toalet čistim i prijatnim mestom za sve.

Površina pisoar
Dimenzija 178 x 178 mm
Miris okean
Pakovanje 4 komad
Karton 12 kom/karton
Uvoznik Assist-Trend Krisshygien doo
1320,00 RSD bez PDV-a (1584,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".