Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

V-Screen Citrus mango mrežica za pisoar

Pakovanje: pak (4 komad)
Šifra: V-Screen Žuti

Osveživač Wc Šolje - Svežina sa Mirisom Citrusa i Manga

Spremite se za osvežavajuće iskustvo u vašem toaletu uz V-Screen® Osveživač Wc šolje sa mirisom citrusa i manga. Ovaj inovativni proizvod ne samo da ispunjava vaš prostor prijatnim mirisom, već i pruža niz drugih prednosti, a dostupan je u paketu od 4 komada radi dodatne praktičnosti.

Osetite Osvežavajuću Eksploziju Citrusa i Manga. Zaplovite mirisnim vodama citrusa i manga svaki put kada koristite vaš toalet. V-Screen® osveživač će vas okružiti osvežavajućim mirisom i istovremeno očuvati higijenu i svežinu u vašem wc-u.

Efikasna Zaštita i Jednostavna Zamena: V-Screen® nije samo osveživač, već i zaštitnik. Postavlja se iznad odvoda ili u pisoar i deluje kao pouzdana mreža za hvatanje različitih otpadaka, uključujući cigarete, papir i druge ostatke. Zamena je brza i jednostavna zahvaljujući praktičnoj ručki na svakoj mrežici, što štedi vaše vreme i novac.

Inovativni Dizajn za Higijenu i Čistoću: Jedinstveni dizajn V-Screen®-a sprečava neželjeno prskanje i održava područje oko pisoara čistim i suvim. Ovaj inovativni dizajn ne samo da čuva higijenu, već i stvara prijatan ambijent za sve korisnike vašeg toaleta.

Ušteda za Vaš Budžet: Osim što čuva higijenu, V-Screen® je isplativo rešenje koje pomaže u uštedi novca. Eliminišite troškove skupih popravki i izbegnite probleme sa zagušenim wc šoljama. V-Screen® je investicija u čistoću i dugotrajnu svežinu.

Higijenska i Sigurna Instalacija: Svaka V-Screen® mrežica isporučuje se sa zaštitnom rukavicom, osiguravajući higijensku i sigurnu instalaciju i uklanjanje. Vaša bezbednost i komfor su nam na prvom mestu.

Uzmite kontrolu nad higijenom i svežinom u vašem toaletu uz V-Screen® Osveživač Wc šolje sa mirisom citrusa i manga. Poboljšajte korisničko iskustvo i učinite svoj toalet čistim i prijatnim mestom za sve. Odlučite se za kvalitet, osvežite svoj prostor i budite ponosni na svaku posetu vašem toaletu.

Površina pisoar
Dimenzija 178 x 178 mm
Miris citrus mango
Pakovanje 4 komad
Karton 12 kom/karton
Uvoznik Assist-Trend Krisshygien doo
1320,00 RSD bez PDV-a (1584,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".