Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

V-Screen Apple Orchard mrežica za pisoar

Pakovanje: pak (4 komad)
Šifra: V-Screen Crveni

Osveživač wc šolje - Svežina sa Mirisom Jabuke

Očuvajte Higijenu i Svežinu uz V-Screen® Osveživač Wc Šolje sa Mirisom Jabuke. V-Screen® Osveživač Wc šolje sa mirisom jabuke donosi prijatan miris i besprekornu higijenu vašem toaletu. Dostupan je u paketu od 4 komada za dodatnu praktičnost. Uđite u toalet sa mirisom zrelih jabuka. V-Screen® osveživač pruža ne samo prijatan miris, već i čistoću i svežinu vašoj wc šolji.

  • Efikasna Zaštita i Jednostavna Zamena:V-Screen® se postavlja iznad odvoda ili u pisoar i deluje kao mreža za hvatanje otpadaka kao što su cigarete, papir i drugi ostaci. Zamena je brza i jednostavna zahvaljujući ručki na svakoj mrežici. Ovo rešenje štedi vaše vreme i novac.
  • Unikatan Dizajn za Higijenu i Čistoću: Jedinstveni dizajn V-Screen®-a sprečava neželjeno prskanje i održava okolinu pisoara čistom i suvom.
  • Isplativo Rešenje za Vaš Budžet: Pored očuvanja higijene, V-Screen® je i isplativo rešenje koje vam pomaže da uštedite novac i izbegnete probleme sa zagušenim wc šoljama.
  • Higijenska i Sigurna Instalacija: Svaka V-Screen® mrežica isporučuje se sa zaštitnom rukavicom, što omogućava higijensku i sigurnu instalaciju i odstranjivanje.

Uzmite kontrolu nad higijenom i svežinom u vašem toaletu uz V-Screen® Osveživač Wc šolje sa mirisom jabuke. Poboljšajte korisničko iskustvo i učinite svoj toalet čistim i prijatnim mestom za sve.

Površina pisoar
Dimenzija 178 x 178 mm
Miris jabuka
Pakovanje 4 komad
Karton 12 kom/karton
Uvoznik Assist-Trend Krisshygien doo
1320,00 RSD bez PDV-a (1584,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".