Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Tork Matic Universal H1 papirni ubrus u rolnama H1 sistem, 1 slojni, 280 m, beli 120059

Pakovanje: pak (6 rolni)
Šifra: 120059
papir 1sl kek bold papir zsak 1x6 Tork Easy Handling®

Predstavljamo vam Tork Matic Universal papirni ubrus u rolni, proizvod vrhunskog kvaliteta iz Tork asortimana. Ovaj ubrus dolazi u rolni sa 1 slojem, sa impresivnom dužinom od 280 metara, a u jednoj kutiji se nalazi 6 rolni.

Tork je prepoznatljiv brend koji je poznat po svom kvalitetu i inovativnim higijenskim rešenjima. Tork Matic Universal ubrusi su osmišljeni da pruže izuzetne performanse i efikasnost u svakodnevnim zadacima održavanja higijene.

Sa jednim slojem i dužinom od 280 metara, ovaj ubrus pruža izuzetno dugotrajnost, što znači manje čestih zamena rolni, čime štedite na vremenu.

Uz Tork Matic Universal papirne ubruse u rolni, dobijate pouzdan i ekonomičan proizvod koji je idealan za različite prostore - od poslovnih objekata do ugostiteljskih i industrijskih postrojenja. Efikasnost ovih ubrusa osigurava smanjenje otpada i optimizaciju potrošnje.

Ovaj proizvod, Tork Matic Universal papirni ubrus, proizveden je koristeći UCTAD (Un-Creped Through-Air Drying) tehnologiju. U ovom procesu, papir se suši koristeći struju toplog vazduha bez tradicionalnih metoda presovanja i uvijanja. Zahvaljujući UCTAD tehnologiji, rezultat je glatkiji i mekši papir sa poboljšanom punoćom i upijanjem. Ovaj proizvod je osmišljen da pruži visokokvalitetne proizvode od papira sa unapređenom mekoćom, čvrstoćom i upijanjem, čineći ga idealnim izborom za različite namen.

Uz Tork Matic Universal papirni ubrus, vaši prostori će uvek biti opremljeni pouzdanim rešenjem za brzo i efikasno brisanje i sušenje ruku. Osetite prednosti vrhunskog kvaliteta Tork brenda i uživajte u praktičnosti i ekonomičnosti ovog proizvoda.

Napomena: Tork Matic Universal papirni ubrusi su kompatibilni sa H1 sistem dispenserima, kao što je 551000 Tork Matic® držač za ubruse u rolni, beli. Ukoliko želite dodatne informacije ili ponudu, slobodno nas kontaktirajte.

Boja beli
Dimenzija lista 21 cm široka
Broj sloja 1
Pakovanje 6 rolni
Dužina 280 m
Broj lista 1120
9800,00 RSD bez PDV-a (11760,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".