sr hu
A kívánságlista üres.
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0,00 RSD
Összesen:
0,00 RSD ÁFA nélkül
0,00 RSD ÁFÁ-val
Kosár

Belépés és regisztráció

Amennyiben Ön üzleti partnerünk, de még nem regisztrált partnerfelületünkre, de szeretné használni az online rendelési lehetőséget, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a webes felületen, vagy központi elérhetőségeinken. Honlapunkon, illetve e-mailben történő megkeresés esetén kollégáink legkésőbb a következő munkanapon megkeresik Önt a sikeres regisztráció érdekében. 

Amennyiben Ön még nem üzleti partnerünk, de érdeklődik termékeink és szolgáltatásaink iránt, kérjen ajánlatot termékeinkre weboldalunkon keresztül a Kérjen ajánlatot ikonra kattintva, vagy írjon nekünk üzenetet a webes felületen. Központi elérhetőségeinken keresztül is felveheti cégünkkel a kapcsolatot. Várjuk megkeresését!

Központi elérhetőségeink:
E-mail:  centrala@assist.rs
Telefon: + 381 (0) 62 262 881

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.