Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa
- 10% Kombinovana hotelska kolica AF08173

Kombinovana hotelska kolica AF08173

Pakovanje: komad
Šifra: C01-AF08173

Predstavljamo Kombinovana Hotelska Kolica, esencijalni alat za efikasno i organizovano održavanje higijene u hotelskim i sličnim objektima. Ova multifunkcionalna kolica su dizajnirana da zadovolje sve potrebe profesionalnog čišćenja.

Ključne Karakteristike:

  • Višenamenski Kapacitet: Uključuje dva velika vedra od 20 litara i dva manja od 14 litara, idealna za razdvajanje čiste i prljave vode ili hemijskih sredstava.
  • Praktične Police: Dve police za hemijska sredstva pružaju dovoljno prostora za organizovano skladištenje svih neophodnih sredstava za čišćenje.
  • Efikasna Cediljka: Cediljka za mop omogućava lako isušivanje, smanjujući napor i povećavajući efikasnost čišćenja. 
  • Prostrana Vreća za Otpad: Uključuje i vreću za otpad kapaciteta 90 litara sa poklopcem, što olakšava prikupljanje i odnošenje otpada.
  • Držač za Mop: Poseban držač za mop omogućava lako prenošenje i skladištenje mopa. Odgovarajući mop je Mop set drška i glava.

Ova kolica su dizajnirana da budu izdržljiva, laka za upravljanje i prilagođena različitim prostorima i zahtevima čišćenja. Kombinovana Hotelska Kolica su idealno rešenje za unapređenje efikasnosti i organizovanosti u održavanju higijene u hotelskom sektoru.

Savršen izbor za hotelsko osoblje koje teži vrhunskoj čistoći i profesionalizmu.

 

 

Boja siva
Dimenzija 110 x 132 x 75 cm
19800,00 RSD 17820,00 RSD bez PDV-a (21384,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".