sr hu
A kívánságlista üres.
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0,00 RSD
Összesen:
0,00 RSD ÁFA nélkül
0,00 RSD ÁFÁ-val
Kosár

Sutter Tergi Inox nemesacél ápolószer 500 ml

Csomagolás: darab
Cikkszám: 303-002-354269
haccp 1 ozone

Nemesacél ápolószer.
Gyors védőhatás nemesacél és fényes fém felületeken, megőrzi a felületek csillogását. Élelmiszeripari területekre is alkalmazható. A lezsírtalanított, megtisztított inox felületre egy puha, szöszmentes rongy segítségével kell felvinni a terméket. Mindig a rongyra kell fújni, majd egyenletesen szét kell teríteni a felületen. Az így kialakuló védőréteg megakadályozza a szennyeződés megtapadását a felületen, ami száraz ronggyal könnyen letisztíthatóvá válik.

765,00 RSD ÁFA nélkül (918,00 RSD ÁFÁ-val)
10000,00 RSD összeg felett ingyenesen kiszállítjuk Önnek a rendelését! Még 10000,00 RSD értékben kell rendelnie, hogy ingyenes legyen a kiszállítás!
Ajánlott termékek
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.