Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Soavex Professional Toaletna rolna Mini Jumbo, 2sl, 250m JP8M250/S

Pakovanje: pak (6 rolni)
Šifra: JP8M250/S
papir 3sl kek bold papir cista celuloza

Predstavljamo Soavex Professional Toaletna rolna Mini Jumbo, visokokvalitetni toaletni pribor prilagođen za korišćenje u kupatilima visoke frekvencije. Sa svojom premium strukturom od 2 sloja papira i impresivnom dužinom od 250 metara, ova rolna sa centralnim izvlačenjem obezbeđuje dugotrajnost i produženo korišćenje, čineći je savršenom za prometne okoline.

Dizajnirana sa održivost u vidu, ova Mini Jumbo rolna je rešenje bez otpada. Sistem za jednostavnu doziranje minimizira višak potrošnje, doprinoseći smanjenju upotrebe. Budite sigurni, naša rolna je dizajnirana za garantovanu higijenu. Potpuno zaštićeni dizajn osigurava da ne postoji rizik od kontaminacije, pružajući čisto i pouzdano rešenje za svaku upotrebu. Sadrži 250m papira po rolni, ima prečnik 19,5 cm i širinu 11,4 cm. Soavex Professional Toaletna rolna Mini Jumbo je ekonomičan izbor koji ne kompromituje kvalitet. Unapredite svoje iskustvo u kupatilu sa ovim visokokapacitetnim, ekološki osvešćenim rešenjem.

Preporučujemo upotrebu odgovarajućeg držača za toalet papir: Soavex Professional Držač toalet papira u rolni sa centralnim izvlačenjem, bela QS.004.

Slobodno nas kontaktirajte za više informacija o našim Soavex Professional bezkontaktnih dispenzere. Bili bismo oduševljeni da vam pružimo sve potrebne detalje!

Kontaktirajte Nas!

Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".