Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Soavex Professional Sapun u peni, 800 ml QS.005

Pakovanje: karton (12 pak)
Šifra: QS.005
kezmosas dermasan

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL u kombinaciji sa odgovarajućim SOAVEX PROFESSIONAL beskontaktnim dispenzerom (QS.002) omogućava veoma efikasno, ekonomično i higijenski bezbedno pranje ruku bez fizičkog kontakta.

Ova pena neutralnog mirisa i boje bogata je prirodnim lipidima koji štite kožu, a njena dermatološki testirana PH vrednost pogoduje koži ruku. Kapacitet od 800 ml dovoljan je za preko 2000 doza pene optimalnih za savršeno pranje ruku, što ovu penu čini veoma pogodnom za velike toalete i druga prometna mesta. Takođe, zahvaljujući inovativnoj formuli, pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL sapun penom zahteva manje vode, čime se u uslovima intenzivne upotrebe ostvaruju značajne uštede.

Soavex Professional Sapun u peni je praktičan i efikasan proizvod koji unapređuje higijenu, optimizuje potrošnju sapuna i pruža pouzdanost u različitim industrijskim i komercijalnim okruženjima. Soavex Professional Sapun u peni može se koristiti sa držačem QS.002, koji ima ugrađen senzor.

Slobodno nas kontaktirajte za više informacija o našim Soavex Professional bezkontaktnih dispenzere. Bili bismo oduševljeni da vam pružimo sve potrebne detalje!

Kontaktirajte Nas!

Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".