Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus 2sl, 113 list/rol, 2/1 AD8G500F2

Pakovanje: Pakovanje: džak (12 pak/džak)
Šifra: AD8G500F2
a ecolabel papir 2sl kek bold papir cista celuloza papir zsak 12x1

Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus je izuzetno važan proizvod sa višestrukim koristima za svakodnevno korišćenje u kuhinji. Svaki paket sadrži 2 rolne, a svaka rolna ima 113 listova od 2 sloja papira. Evo ključnih razloga zašto je Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus neophodan u svakoj kuhinji:

  • Upijanje: Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus je dizajniran da bude izuzetno upijajući, što ga čini savršenim za upijanje prolivenih tečnosti, tečnosti i viška ulja iz kuvane hrane. Njegova odlična sposobnost upijanja pomaže u održavanju čiste i higijenske kuhinjske sredine.
  • Čišćenje i Dezinfekcija Površina: Ovaj kuhinjski ubrus je izuzetno praktičan za brisanje i dezinfekciju raznih kuhinjskih površina kao što su radne površine, daske za sečenje i aparati. Efikasno uklanja prljavštinu, bakterije i ostatke hrane, obezbeđujući čist i bezbedan prostor za pripremu hrane.
  • Brzo i Jednostavno Čišćenje: Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus ima prednost što se može jednostavno odbaciti nakon upotrebe, što olakšava brzo čišćenje. Nakon upotrebe, listovi se mogu lako odbaciti, sprečavajući širenje bakterija i kontaminaciju.
  • Sušenje Ruku: U užurbanim kuhinjama, brzo sušenje ruku je od suštinskog značaja. Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus pruža higijenski i efikasan način za kuvare i osoblje u kuhinji da osuše svoje ruke nakon pranja, održavajući čistoću i sprečavajući širenje bakterija.
  • Priprema Hrane: Ovaj kuhinjski ubrus je veoma koristan tokom pripreme hrane. Može se koristiti za brisanje sastojaka kao što su meso i povrće, kako bi se postigli bolji rezultati prilikom kuvanja i smanjila višak vlage.
  • Upijanje Masnoća: Nakon prženja ili kuvanja masne hrane, postavljanje hrane na Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus pomaže u apsorpciji viška masnoće, čineći hranu manje masnom i zdravijom.
  • Postavljanje Mikrotalasne i Tiganja: Ovaj kuhinjski ubrus je idealan za postavljanje posuda za mikrotalasnu, sprečavajući prskanje hrane i olakšavajući čišćenje nakon toga.
  • Svestranost: Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus je izuzetno svestran i može se koristiti za različite zadatke, od brisanja prolivenih tečnosti do pripreme hrane. Njegova univerzalna upotreba čini ga neophodnim alatom u svakoj kuhinji.

Soavex Bum Bum kuhinjski ubrus, sa 2 rolne u paketu, 113 listova i 2 sloja papira, je neophodan i praktičan proizvod koji dodaje efikasnost i olakšanje svakodnevnim zadacima u kuhinji. Njegova izuzetna upijajuća sposobnost i višestruke prednosti čine ga vrednim pomagačem za kuvare, osoblje u kuhinji i svakoga ko se bavi pripremom hrane.

Vrsta papira čista celuloza
Boja beli
Dimenzija lista 23 x 23 cm
Dužina 26 m
Broj sloja 2
Prečnik rolna 15 cm
Gramaža 2 x 21 g/m2
Pakovanje 2 rolna/pak; 12 pak/džak
3120,00 RSD bez PDV-a (3744,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".