Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa
24 kom proizvod(a) je vidljivo na spisku
Sortiranje:
Prikazani proizvodi:
Pregled

Škole i zabavište

Škola i vrtić jeste jedan deo našeg društva gde su deca prisutna svakodnevno, stoga bitno je da te objekte, gde su deca nameštene ili pohađaju moraju da budu čiste i dezinfikovane.

U to možemo mi da pomognemo sa našim proizvodima, jer su nam na raspolaganju razne dozatore koje mogu biti ugrađene u tim objektima, olakšavaljući potrošnju i korišćenju papira i sapuna, naročito to važno u nižim razredima. Što se tiče čistoću i dezinfekciju, nudimo sredtsvo Sutter Cuat 88 Food svakako, koji dobar za podova i površine i pored toga čisti u jedno i dezinfikuje. Pored toga možda nije zanemarljivo u čišćenju poda i površine s jedne strane Trend višenamenski deterdžent sa cvetnim mirisom od 5 litara i sa druge strane Sutter Zero Apple Ecolabel mirisni višenamenski prirodni deterdžent, koji je univerzalan i služi za svakodnevnu upotrebu u čišćenju tvrdih površina.

U objektima škole i vrtića su baš puno prozora i vrata ima, stoga tu dolazimo mi u slici na taj način da mi možemo nuditi rešenje za čišćenje staklene površine sa proizvodom Trend Quality Glass, to je jedno stredstvo isključivo za stakla. U procesu čišćenja u objektima isti, može da se koristi razna krpa za čišćenje, kao što je naša mikrofiberna krpa 340 ili može koristiti setova čišćenje, naprimer naš set od 15 litara, isto tako imamo u ponudi rukavice koji mogu biti korisni u toku spremanja.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".