Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Paperblu Autocut papirni ubrus, 2 slojni, 19 cm, 130 m, visina 21 cm RI8M150/21

Pakovanje: pak (6 rolni)
Šifra: RI8M150/21
a ecolabel a sticker system papir cista celuloza papir zsak 1x6

Paperblu Autocut rolna je izuzetno koristan proizvod sa raznim prednostima kako za sektor proizvodnje, tako i za ugostiteljske objekte. U svakom pakovanju dobijate 6 rolni, pri čemu svaka rolna pruža obilnih 130 metara papira. Njegova čista celulozna kompozicija obezbeđuje kvalitet i efikasnost.

Glavne prednosti papirne rolne Paperblu Autocut uključuju:

  • Efikasno i kontrolisano doziranje: Funkcija automatskog sečenja omogućava precizno i kontrolisano doziranje papira, smanjujući otpad i promovišući ekonomičnost.
  • Ekološki prihvatljiv: Sa Ecolabel sertifikatom i čistom celuloznom kompozicijom, ovaj proizvod je odgovoran prema životnoj sredini i podržava inicijative održivosti.
  • Svestranost: Papirna rolna za automatsko sečenje Paperblu može se koristiti u različitim situacijama, što je čini pogodnom kako za proizvodne procese, tako i za ugostiteljske objekte.
  • Higijenski i čist: Automatsko sečenje na jedan list papira osigurava higijensku okolinu, smanjujući kontakt i sprečavajući prenos kontaminacije.
  • Pouzdan i visokog kvaliteta: Korišćenje čiste celuloze obezbeđuje izdržljiv i jak papir, pružajući optimalne performanse u različitim zadacima.

Ukratko, papirna rolna Paperblu Autocut je svestrano, ekološki prihvatljivo i pouzdano rešenje sa kontrolisanim doziranjem, čineći je nezamenljivim izborom kako za sektor proizvodnje, tako i za ugostiteljske objekte. Svaka rolna dužine 130 metara obezbeđuje dugotrajnu upotrebu i efikasnost u različitim primenama.

Kompatibilan dozator sa Paperblu Autocut rolnom je Achton dozator za automatsko sečenje Q.15035 koji takođe možete pronaći u našem asortimanu.

Vrsta papira čista celuloza
Boja beli
Dužina 130 m
Broj sloja 2
Prečnik rolne 18,5
Visina rolne 21 cm
Pakovanje 6 rolni
Gramaža 2 x 20 g/m2
3480,00 RSD bez PDV-a (4176,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".