Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Paberblu složivi papirni ubrus Z150, celuloza, 2 slojni, 23,5x24 cm, AZ802

Pakovanje: karton (3750 listova)
Šifra: AZ802
a sticker system papir 2sl kek bold papir celuloza papir Z hajtogatas

Paperblu Z složivi papir, visokokvalitetan proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe za higijenom i praktičnošću. Svako pakovanje sadrži 150 listova ovog papira, a u jednoj kutiji se nalazi 25 pakovanja. Paperblu Z složivi papir ima 2 sloja i izrađen je od kvalitetne celuloze sa FSC sertifikatom, što garantuje njegovu ekološku održivost.

Proizvođač ovog papira, Paperdi srl, jedna je od vodećih kompanija u industriji papira u Evropi. Njihovo dugogodišnje iskustvo i posvećenost kvalitetu osiguravaju da dobijate proizvod koji ispunjava najviše standarde i očekivanja.

Paperblu Z složivi papir ima oblik slova Z, što omogućava lako izvlačenje jednog lista po potrebi. Ovo je veoma važna karakteristika, jer smanjuje potrošnju i otpad, čineći ga ekonomičnim izborom za potrošače.

Z složivi papir je praktičan za korišćenje u različitim situacijama, kao što su kancelarije, restorani, škole i drugi javni prostori. Njegova mekoća i čvrstina osiguravaju efikasno brisanje i upijanje, čime se obezbeđuje svežina i higijena.

Uz Paperblu Z složivi papir, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta koji pruža praktičnost i ekološku odgovornost. Odlučite se za ovaj proizvod i uverite se u njegovu efikasnost i pouzdanost u svakodnevnim zadacima održavanja higijene.

Vrsta papira celuloza
Boja bela
Dimenzija lista 23,5 x 24 cm
Broj lista 150
Broj sloja 2
Gramaža 2 x 18 g
Karton 25 komada x 150 listića
3500,00 RSD bez PDV-a (4200,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".