sr hu
A kívánságlista üres.
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0,00 RSD
Összesen:
0,00 RSD ÁFA nélkül
0,00 RSD ÁFÁ-val
Kosár
Üdvözöljük az Assist-Trend weboldalán! - 0

Üdvözöljük az Assist-Trend weboldalán!

Tevékenységünk Higiéniai termékek importálásával és forgalmazásával foglalkozunk. Szervezetünk a HACCP szabványnak megfelelő papírtermékek, vegyi-, és tisztítóeszközök értékesítésére fókuszál. A minőség iránti elkötelezettségünk cégünk és meggyőződésünk szerves része.

Célunk Arra törekszünk, hogy a vevőink olyan minőségi termékekhez jussanak, ami javítja a higiéniai körülményeiket. Szaktudásunkkal segítünk a legjobb higiéniai megoldás kiválasztásában, és segítünk a termékeink megfelelő alkalmazásában is, hogy a legjobb eredményt érjék el azokkal.

Szállítás Fontosnak tartjuk, hogy az árut rövid idő alatt a megadott címre kézbesítsük a logisztikai hálózatunkon keresztül.

Ökológiai fenntarthatóság Gyártóink kiválasztásánál fontos szempont, hogy elkötelezettek legyenek a fenntartható fejlődésben, vagyis olyan alapanyagokból állítsák elő termékeiket, amelyek környezettudatos gazdálkodásból származnak.

Online vásárlás 24/7 éjjel-nappal. A honlap segítséget nyújt a termékek áttekintésében és megrendelésében a hét minden napján.

Tovább

Akciós termékek

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.