Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa
42 kom proizvod(a) je vidljivo na spisku
Sortiranje:
Prikazani proizvodi:
Pregled

Domaćinstvo

Domaćinstvo može imati različita značenja za različite ljude. Domaćinstvo je jedna takva forma grupe ljudi, koji se sastoji od jedne ili više osoba koja žive u istom domu i imaju zajedničke obroke. Svako domaćinstvo nastoji da stavi akcenat na higijenu, stoga i zdravlje zavisi od čistoće, i kako se kaže čistoća već pola zdravlje, ne samo lepote doma.

Čuvanje i negovanje kuće uključuje neka čišćenja. Većina zadataka za čišćenje kuća podeljena su u jednu od tri kategorije: čišćenje održavanja, temeljito čišćenje i sezonsko čišćenje. Da bi bio uspešan u čišćenju u održavanju nije nevžno prava i kvalitetna oprema u čišćenju,gde ulazimo mi u slici. Mi možemo da pomognemo sa našim proizvodima u celoj procesu čišćenja da biste zaista zadržali svoj dom u najboljoj formi.

Pa čak i u dekoraciji možemo pomagnati, koja je neophodna komponenta održavanja. Dekoracija vam omogućava da personalizujete svoj dom za sebe i svoju porodicu. Stolnjaci i salvete u raznim bojama,sveća koji su vam stoji na raspolaganje sa naše strane.

Ono što je neophodno i osnovno za čišćenje su sledeće, koji mi možemo da vam nudimo: sunđeri za kuhinju, rukavice u raznim veličinama, metle plastične, žica za ribanje, mikrofiberna krpa i sunđerasta krpa. Naša pasta za ruke je jako kvalitetna i primenjen u širokom krugu, to je Ultra derm pasta od 400 grama, koja je veoma snažna pasta za ruku.S  jeden strane uklanja sve nečistoće sa ruke, a sa druge strane neguje i štiti ruku.

Kod nas možete nabaviti i kvalitetne proizvode za čišćenje kao što su profesionalni CIF i Domestos proizvodi.
Svakome treba u toku spremanja i set za čišćenje i u kući potreban je i kanta za smeće, koje imamo i mi u ponudi.
Možemo naglasiti jednog ubrusa, koji se upotrebljava u kuhinji, a to je ubrus Szilvia XXL sa dva sloja i čista celuloza.
Toalet papir Soavex Maxiscorta 3 slojni, 162 lista sa 24 rolna za domaćinstvo isto tako važna.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".