Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Cediljka za kolice Wringer

Pakovanje: komad
Šifra: C01-AF0CED

Predstavljamo Cediljku za Kolica Wringer, specijalno dizajniran dodatak koji unapređuje funkcionalnost kolica za čišćenje. Ova cediljka predstavlja ključni element u efikasnom sistemu čišćenja.

Ključne Karakteristike:

  • Specijalan Dizajn i Boja: Cediljka se odlikuje svojim jedinstvenim dizajnom u sivoj boji, prilagođenim za upotrebu sa specijalnom glavom za mop (C01-AF01054).
  • Izdržljivi Materijali: Izrađena od kvalitetne plastike sa metalnom ručicom, ova cediljka garantuje dugotrajnost i pouzdanost u upotrebi.
  • Univerzalna Kompatibilnost: Idealna je kao sastavni deo hotelskih kolica, kao i kolica za čišćenje kapaciteta 34 litara i 46 litara, nudeći visok stepen prilagodljivosti.

Cediljka za Kolica Wringer je neophodna za one koji teže profesionalizmu i efikasnosti u čišćenju. Njena sposobnost da se integriše sa različitim tipovima kolica čini je idealnim izborom za raznovrsne potrebe čišćenja, pružajući pouzdano i lako rukovanje.

2900,00 RSD bez PDV-a (3480,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".