Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Rešenje za higijene

Sutter Professional - Od 1858 čistoća nam je zaštitni znak

Sutter kompanija je osnovana 1858. Godine u Švajcarskoj. Danas kompanija Sutter proizvodi i distribuira hemikalije visokog kvaliteta koje su pogodne za čišćenje bilo koje prostorije. Prisutni su na dva kontinenta i u brojnim državama, izmirijući potrebe kako sitnih domaćinstva tako i tržište profesionalnih potrošača.

Proizvodi za domaćinstvo

Sutter raspolaže sa par proizvoda koji su u Italiji skoro 100% popularni i poznati. Zahvaljujući uspešnoj TV reklamnoj kampaniji vosak za podove Emulsio Ravviva (udeo tržišta je 66%), Mobili Fresh je postao sinonim za antistatični sprej za prašinu, a rupa proizvoda za negu cipela "Marga" je iz godine u godinu postala vodeći proizvod tog tipa na tržištu. Osim toga, poznate su i brojne marke veoma i drže čvrstu poziciju na tržištu: Tergitutto (sredstvo za čišćenje okorelih mrlja), Tergi Inox (sredstvo za čišćenje štednjaka), Stirabene (sprej za olakšavanje peglanja) i brojni drugi proizvodi: pokrivajući skoro svaki segment tržišta sa ovim sredstvima za čišćenje domaćinstva.

Profesionalni proizvodi

Paleta profesionalnih proizvoda je takođe raznovrsna (Sutter kompanija je jedna od lidera na tržištu Italije i u  mnogim drugim zemaljama): svojim savetima, obukama i lancem proizvodima izvrsnog kvaliteta zadovoljava sve potrebe tržišta. Za rešavanje problema čišćenje hotela, restorana, ugostiteljskog sektora, bolnica, zdravstvenog sektora, servisa za čišćenje, raznih ustanova, za privedu stoji na raspolaganje preko 300 proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Sutter Vam nudi rešenje za probleme profesionalnohg čišćenja!

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".