Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Profesionalna tehnika doziranja

Ekonomična i higijenska rešenja na bilo kom terenu.

Toalet papiri doziranje po listićima – Papir je potpuno zaštićen od infekcije i prljavštine. Veličina listića je veća od uobičajnog. V složivi talet papir sadrži 225 listova.
Smart One tehnologija za toalet papir - sadrži više od 800 listova. U odnosu na uobičajene industrijske toalet rolne, procenat potrošnje je 39% manji. Toalet papir bez jezgra, na taj način nastaje manje otpada. Izuzetno uzano navijanje rolna, ima više papira od uobičajneg papira u rolni. Doziranje po listićima.

Savijeni Ubrusi za ruke – Interfold savijeni ubrusi za ruke. Listići se pojedinačno vade iz dozatora. Osposobljen i za uzane prostorije. Ubrusi za ruku proizvedeni su visok nivoa tehnologijom, izuzetno su meki i imaju veliku moć upijanja vode.

Ubrusi za ruke u rolni – Isto doziranje po listićima, i papir je potpuno zaštićen od infekcije i prljavštine. Stvara se manje otpada: pojedinačno doziranje listića kroz uzan otvor omogućuje i do 30% potrošnje. Papiri proizvedeni sa napredna tehnologija su mekši i deblji.
Dozator sa senzorom, bez dodira. Ima mogućnost podešavanja: dužina papira, osetljivost senyora, vreme između doziranja, doziranje listića, automatski ili po želji.

Penasti Sapun – Ne ostaju ostaci sapuna. Za 20% smanjena potrošnja sapuna.

Dozatori higijenskih papira i tečnog sapuna - prednosti:

  1. Elegantan i moderan dizajn
  2. Optimalna higijena
  3. Masivni dozatori
  4. Praktičan prozorčić za proveravanje
  5. Lako montiranje i korišćenje
  6. Potpuni izbor:
  • Nerdajući (Inox) dozatori sa mat ili sjajnom površinom.
  • Bele boje, od plastike, dozatori otporni na udarce.
  • Eksluzivni dozatori, u boji hroma, od ABS plastike, otporni na udarce.
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".