Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Istraživanje Inovacija i Kvalitet

Sutter Professional najviše puta kao privi je sposoban da ispuni potrebe kupaca, nudeći innovativni kvalitet zahvaljajući odanom i preciznom ispitivačkom poslu.

Sutter Professional je postavio sebi za cilj prvobitno kvalitet, a kao drugo, posvećuje maksimalnu pažnju okolini. Sve u poznavanju toga da ne pomaže samo u innovaciji industrijskih i profesionalnih sredstava za čišćenje nego i njihovom razvoju.

ISO 14001 Svedočanstvo koje potvrđuje da je firma maksimalno posvetila pažnju zaštiti okoline, ljudskim radnim snagama, stanovnicima i bližoj okolini.

ISO 9001 Svedočanstvo kojim se potvrđuje odličan kvalitet proizvodnog ciklusa i proizvoda, koje dopunuju još i savršene usluge.

A.I.S.E. Charta za udržano čišćenje Proizvodnja i prodaja Sutter proizvoda se dešava na vrlo odgovoran način i veliku pažnju posvećuju sigurnošću s pogledomna okolinu. Sve to zahvaljujući efikasnog korišćenja kemijski i prirodnih sastojaka, koji ijedno služe i sigurnost krajnjeg korisnika.

UL Kvalifikacija Američki Institut Underwriters Laboratories Inc. Po strogim laboratoriskim testovima utvrđuje da sredstva nanesena na pod osiguraju potpuno neklizajuću površinu.

Ekodeklaracija (Ecolabel) Pošto je sutter u svakoj fazi proizvodnje i u svakodnevnici sa angažovao za zaštitu životne sredine, rešio je da će nabaviti evropski zaštitni znak, Ekodeklaraciju za jedan svoj proizvod.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".