Lista želja je prazna.
Korpa je prazna.
Cena isporuke: 0,00 RSD
Ukupno:
0,00 RSD bez PDV-a
0,00 RSD sa PDV-om
Korpa

Bulkysoft Autocut papirni ubrus "Captive System" 200 m, 2 slojni, beli 98905

Pakovanje: pak (6 rolni)
Šifra: 1127-C98905E20
papir 2sl kek bold papir cista celuloza papir zsak 1x6

Bulkysoft Autocut rolna za papirne ubruse sa Captive System-om je visokokvalitetan i efikasan proizvod namenjen pružanju higijenskog rešenja za sušenje ruku u različitim okruženjima. Ova specifična rolna za papirne ubruse je idealna za korišćenje sa automatskim ili poluautomatskim dozatorima.

Vrsta papira čista celuloza
Boja beli
Dužina 200 m
Broj sloja 2
Prečnik rolne 19 cm
Visina rolne 21 cm
Pakovanje 6 rolni
5200,00 RSD bez PDV-a (6240,00 RSD sa PDV-om)
Iznad 10000,00 RSD, isporuka je besplatna! Naručite još nešto u vrednosti od 10000,00 RSD i isporuka će biti besplatna!
Preporučeno od naših brendova

Ključne karakteristike Bulkysoft Autocut rolna za papirne ubruse sa Captive System-om:

  • Dužina: Role za papirne ubruse dolaze u velikodušnoj dužini od 200 metara papira, što osigurava da traje duže pre nego što bude potrebna zamena. 
  • Materijal: Papir izrađen je od materijala visokog kvaliteta i visoke apsorpcije, pružajući efikasno i udobno iskustvo sušenja ruku korisnicima.
  • Autocut: To je mehanizam koji se koristi u dozatorima da automatski iseče i izdvoji predefinisanu dužinu materijala kad se aktivira. Eliminiše potrebu za ručnim kidanjem, sistem omogućava higijensko korišćenje i smanjuje troškove.
  • Captive System: osigurava da je rolna za papirne ubruse čvrsto smeštena u dozatoru, sprečavajući neovlašćeno vađenje i nestajanje ubrusa. Ova karakteristika olakšava kontrolu i praćenje potrošnje papira menadžerima objekata, smanjujući gubitak i povezane troškove.
  • Kompatibilnost: Bulkysoft Autocut rolna je specifično dizajnirana da bude kompatibilna sa većinom standardnih dozatora, zahvaljujući malom plastičnom adapteru na svakom kraju rolne. Ovaj adapter omogućava jednostavno uklapanje i lako postavljanje.
  • Jednostavna zamena: Kada se papir za ubruse približi kraju, lako ga je zameniti umetanjem nove rolne u dozator zahvaljujući korisnički orijentisanom dizajnu.
  • Ekološka osvešćenost: Papiri za ubruse proizvedeni su sa posebnom pažnjom prema ekologiji, koristeći održive materijale i ekološki prihvatljive proizvodne procese kako bi se smanjio njihov uticaj na životnu sredinu.

Bulkysoft Autocut papir za ubruse sa Captive System-om pruža ekonomično, higijensko i korisnički prijateljsko rešenje za sušenje ruku u različitim javnim i privatnim okruženjima, uključujući kancelarije, restorane, zdravstvene ustanove i još mnogo toga. Kompatibilnost sa većinom dozatora za papir za ubruse dodatno poboljšava funkcionalnost i praktičnost, čineći ga odličnim izborom za održavanje čistog i higijenskog okruženja.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".